swingerklubb stockholm

I centrala Norrköping, som ligger ca km från Stockholm, finns Sveriges största och mest moderna swingersklubb! En parklubb som även tar emot utvalda  ‎Priser · ‎Kontakt · ‎Gästbok · ‎Kalender. Pari Hjärter är en swingerklubb som ligger i Stockholm. Här berättar jag om mitt första besök och första gången jag har sex med en kvinna. Vi är Sveriges äldsta par- och swingersklubb för hetero par (självklart är man stora, nyrenoverade och fräscha lokaler i två plan i Solna utanför Stockholm.

Swingerklubb stockholm - People

Den klubben är väl värd en resa – ett minne för livet. Någon som vill träffas på vägen? Någon som känner sig manad? Vi rörde oss ganska snabbt ner i undervåningen, min fantastiska prinsessa hade supersnygg korsett och higheels to die for! Huvudsaken du är trevlig och vi kommer bra överens.

Swingerklubb stockholm Video

The O Zone Swingers Club Toronto Tour

Swingerklubb stockholm - gratis sex

Superbra ställe - kravlöst, avspänt och med trevliga människor. Såhär fortsatte kvällen, med samma par, på flera olika ställen i denna vansinnigt snygga swingerklubb. Vi kommer ha dessa möten vid 4 tillfällen innan nyår. För att behålla ditt medlemskap måste du som singelkille delta vid ett informationsmöte, du får då ett nytt medlemskort. Men respekten har vi aldrig några problem med här på klubben. När väntar du barn? swingerklubb stockholm